Word vrijwilliger van de Catharinakapel!

Word vrijwilliger van de Catharinakapel
Het team van Stichting Podia Harderwijk bestaat uit enthousiaste parttime, fulltime teamleden én daarnaast een grote groep enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers. Voor onze drie locaties, met elk hun eigen unieke karakter en ambiance, zijn we op zoek naar vrijwilligers om ons team te versterken.

Heeft u affiniteit met cultuur, muziek, theater, film en/of kunst? Lees dan snel verder!
De intieme Catharinakapel is een prachtige historische kapel midden in het centrum van Harderwijk en organiseert kleinschalige culturele activiteiten op het gebied van theater, film, muziek en beeldende kunst.  De ambiance, de diversiteit en de toegankelijkheid vormen samen een prachtig decor voor geweldige activiteiten.

Suppoost
Als suppoost zorgt u ervoor dat bezoekers kunnen genieten van de prachtige exposities die in de kapel tentoon worden gesteld. Als ‘schatbewaarder’ ontvangt u de bezoekers, geeft u informatie over de expositie en houdt u toezicht over de ruimte.

Horecamedewerker
Tijdens de diverse activiteiten in de kapel verzorgt u als vrijwilliger de catering. De bezoekers kunnen bij u terecht voor een drankje aan de bar en uiteraard zorgt u er ook voor dat alles er netjes voor hen uitziet. Ondertussen kunt u meegenieten van de voorstellingen en bent u wellicht aanwezig tijdens een huwelijk.

Interesse?
Bent u enthousiast, heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Stuur een e-mail naar info@podiaharderwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op