Catharinakapel als trouwlocatie

Ambiance waarin cultuur en historie een verbintenis met elkaar aangaan. Sfeervol maar vooral stijlvol en romantisch! Trouwen in een 500 jaar oude kapel. Door de verbintenis van cultuur met historie is de Catharinakapel een unieke trouwlocatie. De wisselende exposities beeldende kunst zorgen voor een verrassende extra dimensie. Of u kiest voor een uitgebreide ceremonie of een intieme aangelegenheid, het wordt een dag met een eigen karakter. Passend bij u en bij uw gezelschap.

Historische binnenstad
Omdat de Catharinakapel in het historische gedeelte van Harderwijk ligt, zorgt dit voor tal van mogelijkheden voor de rest van uw dag. Denk bijvoorbeeld aan het maken van uw fotoreportage, de oude binnenstad van Harderwijk leent zich hier uitstekend voor.

Bloemen en muziek
Omdat het uw dag is, proberen wij zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. U heeft de mogelijkheid om creatieve invulling te geven aan het gebruik van bloemen en muziek. U kunt onze prachtige Grotrian-Steinway-vleugel huren voor livemuziek tijdens uw bruiloft.

Parkeren
Of u nu trouwt in een grote Amerikaanse slee of met een paardenkoets, er is voldoende parkeerruimte rondom de Catharinakapel. Ook voor uw gasten die met eigen vervoer komen.

Gastheer en gastvrouw
Uw trouwdag is één van de mooiste en spannendste dagen van uw leven. Om deze spannende dag goed te laten verlopen is er tijdens uw huwelijk een ervaren gastheer en gastvrouw aanwezig. Zij begeleiden uw dag op zeer professionele wijze.

Consumpties/catering
Op het gebied van catering heeft u bij ons tal van mogelijkheden. Variërend van koffie met gebak tot een uitgebreid buffet of diner, wij zorgen ervoor dat uw gasten verrast zijn.

Wij noemen enkele mogelijkheden: ontvangst met koffie of thee en gebak of petit-four naar keuze exclusieve hapjes Spaans, Italiaans of Hollands champagnebuffet compleet diner.

Graag nodigen wij u bij ons uit om uw wensen op het gebied van catering te bespreken.

Kerkelijke inzegening
Naast het burgerlijk huwelijk is de Catharinakapel ook uitermate geschikt voor een kerkelijke inzegening. De eenvoud, ideale grootte en intieme sfeer zorgen voor een zeer persoonlijk karakter.

Meer informatie
Wilt u meer weten of mocht u besluiten om de mooiste dag van uw leven in deze 500 jaar oude kapel te vieren, dan bent u van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend eens binnen te lopen om de unieke sfeer te proeven. Heeft u een vraag of maakt u liever eerst een afspraak, belt u dan tijdens kantooruren naar tel: 0341-416447

Catharinakapel trouwlocatie Harderwijk