Vrijwilligers

Het team van Stichting Podia Harderwijk bestaat uit enthousiaste parttime, fulltime teamleden én daarnaast een grote groep enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers. Voor onze drie locaties, met elk hun eigen unieke karakter en ambiance, zijn we op zoek naar vrijwilligers om ons team te versterken.

Heb je affiniteit met cultuur, muziek, theater, film en/of kunst? Lees dan snel verder!

Suppoost
Als suppoost zorg jij ervoor dat bezoekers kunnen genieten van de prachtige exposities die in de kapel tentoon worden gesteld. Als ‘schatbewaarder’ ontvang je de bezoekers, geef je informatie over de expositie en houd je toezicht over de ruimte.

Horecamedewerker
Tijdens de diverse activiteiten in de kapel verzorg je als vrijwilliger de catering. De bezoekers kunnen bij jou terecht voor een drankje aan de bar en uiteraard zorg je er ook voor dat alles er netjes voor hen uitziet. Ondertussen kun je meegenieten van de voorstellingen en ben je wellicht aanwezig tijdens een huwelijk.

Ben je enthousiast, heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar info@podiaharderwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!