Corona protocol

Voorstellingen, expositie en films Catharinakapel weer mogelijk
Conform de RIVM-richtlijnen kunnen alle voorstellingen, films en de exposities in de Catharinakapel vanaf 5 juni 2021 weer plaatsvinden! Wij kijken er enorm naar uit om u weer te verwelkomen.

Bekijk direct onze agenda.

Brengt u binnenkort weer een bezoek aan de Catharinakapel? Let op onderstaande voorwaarden:

  • Koop uw kaarten van te voren online via catharinakapel.nl. Het is momenteel niet mogelijk om kaarten aan de deur te kopen;
  • Kom niet naar de Catharinakapel als u ziekteverschijnselen heeft;
  • U kunt niet zelf voor een rij-/stoelnummer kiezen; een medewerker wijst u bij uw bezoek een stoel toe in de zaal;
  • Komt u met 2 personen uit hetzelfde huishouden dan kunt u naast elkaar zitten, bestel dan de kaarten in één bestelling. Kom u met meer dan 2 (volwassen) personen uit hetzelfde huishouden dan zit u niet naast elkaar.
  • Komt u met 2 of meer personen uit verschillende huishoudens dan wijzen wij u erop dat u de kaarten apart van elkaar dient te bestellen, u zit dan niet naast elkaar maar met tenminste 1,5 meter afstand.

Huwelijksvoltrekkingen en uitvaartplechtigheden
Huwelijksvoltrekkingen en uitvaartplechtigheden kunnen ook doorgang vinden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@podiaharderwijk.nl.

Blijf op de hoogte
Op de website van het RIVM staat de meest actuele informatie over het coronavirus. Wij volgen het RIVM en de GGD nauwgezet en passen ons beleid aan zodra daar aanleiding toe is en houden u via onze website op de hoogte van eventuele verdere maatregelen.