Kunstcentrum Catharinakapel Harderwijk Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Yuri Honing Acoustic Quartet 19.30

17 september 2020 van 19:30


– Bestel Kaarten –

Een van de hoogtepunten van de Jazzdagen Harderwijk 2017 was zeker het concert van Yuri Honing “Goldbrun”. Wij zijn dan ook blij dat het weer gelukt is om dit fantastische quartet bij ons in de Catharinakapel te hebben met hun nieuwe programma “Blauwbaard”.  Het gebeurt niet vaak dat er meerdere vijfsterren recensies worden uitgedeeld vooropeenvolgende albums.“

Yuri Honing komt met zijn kwartet tot een nieuw, warm en empathisch geluid” (★★★★★ de Volkskrant) en “bij dit kwartet versmelt de muziek tot iets onbenoembaar moois” (★★★★★ Trouw), zijn maar twee van de vele prachtzinnen die we kunnen citeren.Met het nieuwe theaterconcert ‘Blauwbaard’ neemt Yuri Honing u mee in het hoofd van Blauwbaard.

Laat u verleiden door Yuri Honing en zijn akoestische kwartet en treed binnen in het mysterieuze klanklandschap van de iconische Blauwbaard.Deze topmusici leiden u door zijn catacomben, als in een oneindig doolhof waarin u geblinddoekt ronddwaalt en u uzelf mag onder laten dompelen in fonteinen van muziek en geheime melodieën in verborgen kamers.“One of the most creative and fearless saxophonists of the moment” (The Times)

Bezetting:
Yuri Honing – tenorsax
Wolfert Brederode – piano
Gulli Gudmundsson – contrabas
Joost Lijbaart – drums

Info Jazzdagen Harderwijk: www.jazzdagen.nl

Deur Open: 19:10   Aanvang: 19:30
Voorverkoop: € 18,00 plus € 1,25 ticketkosten
 

—–

Let op onderstaande voorwaarden:

  • Koop je kaarten van te voren online via catharinakapel.nl. Het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen.
  • Kom niet naar de Catharinakapel als je ziekteverschijnselen hebt;
  • Je kunt niet zelf voor een rij-/stoelnummer kiezen; een medewerker wijst je bij je bezoek
    een stoel toe in de zaal;
  • Kom je met 2 personen uit hetzelfde huishouden dan kan je naast elkaar zitten, bestel dan de kaarten in één bestelling. Kom je met meer dan 2 (volwassen) personen uit hetzelfde huishouden dan zit je niet naast elkaar.
  • Kom je met 2 of meer personen uit verschillende huishoudens dan wijzen wij je erop dat je de kaarten apart van elkaar dient te bestellen, je zit dan niet naast elkaar maar met tenminste 1,5 meter afstand.

 


Gegevens

Datum:
17 september 2020
Tijd:
19:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags: