Kunstcentrum Catharinakapel Harderwijk Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sem Jansen & Leif de Leeuw – 21.30 uur (UITVERKOCHT)

20 november 2020 van 21:30


– Bestel Kaarten –

Sem Jansen & Leif de Leeuw

Als de liefde voor de muziek voelbaar is, dan weet je dat het goed is. Twee gitaristen van de Leif de Leeuw band met een uitzonderlijk talent spelen akoestische versies van hun favoriete Americana songs van o.a van Darrell Scott, Brad Paisley en Chris Stapleton. Zet deze twee supergetalenteerde gitaristen bij elkaar en het resultaat is verbluffend.

Prachtige liedjes in de sfeervolle Catharinakapel. Heerlijke muziek vol melancholie met de wortels in de blues, maar met invloed van bluegrass, country en folk. Leif en Sem begeleiden zichzelf op gitaar, pedal-steel en mandoline.

Deur open 21.10 uur Aanvang 21.30 uur

Voorverkoop € 15,00 plus € 1,00 ticketkosten. (UITVERKOCHT)
Kaarten zijn is alleen online verkrijgbaar. Er is geen verkoop aan de deur.

Let op onderstaande voorwaarden:

– Koop je kaarten van tevoren online via catharinakapel.nl. Het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen;
– Kom niet naar de Catharinakapel als je ziekteverschijnselen hebt;
Je kunt niet zelf voor een rij-/stoelnummer kiezen; een medewerker wijst je bij je bezoek
een stoel toe in de zaal;
– Kom je met 2 personen uit hetzelfde huishouden dan kan je naast elkaar zitten, bestel dan de kaarten in één bestelling. Kom je met meer dan 2 (volwassen) personen uit hetzelfde huishouden dan zit je niet naast elkaar;
– Kom je met 2 of meer personen uit verschillende huishoudens dan wijzen wij je erop dat je de kaarten apart van elkaar dient te bestellen, je zit dan niet naast elkaar maar met tenminste 1,5 meter afstand.

 


Gegevens

Datum:
20 november 2020
Tijd:
21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags: