Kunstcentrum Catharinakapel Harderwijk Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Reijseger, Fraanje en Sylla – 21.30 uur – UITVERKOCHT

18 september 2021 van 21:30

Reijseger, Fraanje en Sylla
We Were There: “What has been strange becomes familiar. And what has been familiar acquires the glow of mystery. A beautiful album”.
Dit schreef regisseur Werner Herzog over het laatste album van dit bijzondere trio.Een uitzonderlijk trio met cello, piano en Senegalese zang/percussie. Een optreden van Reijseger, Fraanje en Sylla is een emotionele belevenis, vol vuur en oprechte schoonheid. Deze meesterlijke musici verbinden verschillende muzikale werelden in hun bezwerende melodieën en improvisaties. Reijseger neemt de hedendaagse klassieke muziek mee, Fraanje de jazz, Sylla de Afrikaanse tradities.Ernst Reijseger is beroemd om zijn uitzonderlijke benadering van de cello. Al jarenlang speelt hij met de uit Senegal afkomstige zanger/percussionist Molo Sylla die zingt in zijn moedertaal Wolof. Met pianist en componist Harmen Fraanje maken ze o.a. rijkgeschakeerde filmmuziek voor Werner Herzog.“Goed improviseren begint bij goed luisteren en dit trio laat geen noot van elkaar onbeantwoord. Blues, jazz, Afrikaanse volksmuziek en een snufje Bach worden versmolten tot iets nieuws waarbinnen evenveel plek is voor ernst als voor humor”. ★★★★☆ de Volkskrant.

Deur open: 21.10 uur Aanvang 21.30 uur
Prijs (verkoop alleen online): € 18,00 plus € 1,25 ticketkosten UITVERKOCHT

Info Jazzdagen Harderwijk: www.jazzdagen.nl

Let op onderstaande voorwaarden:
– Koop je kaarten van tevoren online via catharinakapel.nl. Het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen;
– Kom niet naar de Catharinakapel als je ziekteverschijnselen hebt;
– Je kunt niet zelf voor een rij-/stoelnummer kiezen; een medewerker wijst je bij je bezoek een stoel toe in de zaal;
– Kom je met 2 personen uit hetzelfde huishouden dan kan je naast elkaar zitten, bestel dan de kaarten in één bestelling. Kom je met meer dan 2 (volwassen) personen uit hetzelfde huishouden dan zit je niet naast elkaar;
– Kom je met 2 of meer personen uit verschillende huishoudens dan wijzen wij je erop dat je de kaarten apart van elkaar dient te bestellen, je zit dan niet naast elkaar maar met tenminste 1,5 meter afstand.

Gegevens

Datum:
18 september 2021
Tijd:
21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags: