Kunstcentrum Catharinakapel Harderwijk Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziek maken met Dirk Scheele – 10.30 uur (livestream & 2+)

24 maart 2021 van 10:30

Muziek maken met Dirk Scheele-foto Dirk Scheele


– Bestel Kaarten –

Op woensdag 24 maart vindt het jaarlijkse festival MalleMolen plaats. Georganiseerd door Jeugdtheater Harderwijk in samenwerking met Cultuurkust en Popschool. Dit jaar in een ander jasje, namelijk online. Via livestream kunnen kinderen van 2 tot 10 jaar genieten van live gespeelde voorstellingen. Ook kunnen er workshops gevolgd worden.

Wat is er leuker dan samen muziek maken? Dirk weet als geen ander hoe je een muzikaal feestje bouwt!
Popidool Dirk Scheele speelt normaal voor grote, volle zalen en nu heb je de kans om hem voor jezelf te hebben! Heb jij thuis een muziekinstrument? Dat moet haast wel. Een lege doos is bijvoorbeeld een prima trommel. Of wat dacht je van een gitaar van elastiekjes, of een toeter van wc-rollen? Dirk speelt een heleboel liedjes, misschien ook wel jouw lievelingslied!

In de ochtend kunnen de kinderen meedoen met een dansworkshop, verzorgd door Cultuurkust. ’s Middags is er een coole muziekworkshop, door de Popschool. De workshops kunnen in de ochtend of de middag op een zelf gekozen tijdstip gevolgd worden.

De prijs per voorstelling inclusief  één workshop is € 3,50.
Info Jeugdtheater Harderwijk: www.jeugdtheaterharderwijk.nl/

Let op onderstaande voorwaarden:

  • Koop je kaarten van te voren online via catharinakapel.nl. Het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen.


Gegevens

Datum:
24 maart 2021
Tijd:
10:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags: