Kunstcentrum Catharinakapel Harderwijk Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Het nieuws van gisteren (6+)

1 november 2020 van 11:30 - 12:15

– Bestel Kaarten –

Door een ongelukje wordt het nieuws van gisteren opeens het nieuws van vandaag. Nieuwslezeres Irene is de wanhoop nabij als zij geconfronteerd wordt met ridders op de snelweg, Napoleon Bonaparte die haar het hof wil maken en een reusachtige dinosaurus met scherpe tanden. Zij doet haar best om het nieuws weer op orde te krijgen. Maar willen de historische figuren de moderne tijd nog wel verlaten?

In Het nieuws van gisteren brengt Laros & De Jong Beeldmakerij pop up, projectie en figurentheater op ludieke wijze samen. In een decor van een grote tv-studio wordt de geschiedenis tot leven gewekt, waarbij gespeeld wordt met de perceptie van schaal en tijd.

Deur open: 11:15 uur   Aanvang: 11:30
Prijs € 8,50  (kaarten alleen online te koop)

 ——

Let op onderstaande voorwaarden:

  • Koop je kaarten van te voren online via catharinakapel.nl, het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen.
  • Kom niet naar de Catharinakapel als je ziekteverschijnselen hebt;
  • Je kunt niet zelf voor een rij-/stoelnummer kiezen; een medewerker wijst je bij je bezoek
    een stoel toe in de zaal;
  • Kom je met 2 personen uit hetzelfde huishouden dan kan je naast elkaar zitten, bestel dan de kaarten in één bestelling. Kom je met meer dan 2 (volwassen) personen uit hetzelfde huishouden dan zit je niet naast elkaar.
  • Kom je met 2 of meer (volwassen) personen uit verschillende huishoudens dan wijzen wij je erop dat je de kaarten apart van elkaar dient te bestellen, je zit dan niet naast elkaar maar met tenminste 1,5 meter afstand.


Gegevens

Datum:
1 november 2020
Tijd:
11:30 - 12:15
Evenement Categorie:
Evenement Tags: