Kunstcentrum Catharinakapel Harderwijk Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Harderwijkse Oudejaarsconference 2020 – 21.30 uur (GEANNULEERD)

19 december 2020 van 21:30


– Bestel Kaarten –

EERLIJK HARDERWIJK

Na een solo optreden van Tim Smit in 2018 en van een theaterduo, Sjors & Ruud, in 2019, speelt dit jaar een ‘trio’ de Harderwijkse Oudejaarsconference 2020!

Willeke Verbeek blikt met haar alter-ego’s Nicoloesje en Tante Hannie terug op een memorabel jaar. De dames zijn puur, hebben geen filter en een uitgesproken mening over alles. Over het nieuws uit Harderwijk, uit Nederland, uit heel de wereld.

Van de Harderwijkse oplossing van de Pietendiscussie tot aan de ‘Gele Hesjes’. En van de ‘Harderwijker van het Jaar’ verkiezing tot aan presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. Gelukkig proberen ze die meningen vriendelijk in te kleden. Maar of dat altijd lukt? Hoe eerlijk wil je het hebben, Harderwijk?

Een voorstelling van een uur in de prachtige ambiance van de Catharinakapel die je als Harderwijker niet wil missen!

De Harderwijkse Oudejaarsconference 2020 vindt plaats op vrijdag 18 en zaterdag 19 december 2020 om 19.30 uur en 21.30 uur in de Catharinakapel in Harderwijk.

In samenwerking met: Stad als Podium

Sponsoren Harderwijkse Oudejaarsconference 2020
Een aantal sponsoren heeft zich aan de Harderwijkse Oudejaarsconference verbonden. We willen hen hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid en (financiële) ondersteuning.

Onze dank gaat uit naar:
Veluwe Drilling
Gert van Lunteren Assurantiën BV
Serve it BV

Prijs: € 15,- (UITVERKOCHT)
Kaarten voor de voorstelling zijn alleen online. Er is geen verkoop aan de deur.

Tijd: Deur open 21.10 uur Aanvang 21.30 uur

Let op onderstaande voorwaarden:

– Koop je kaarten van tevoren online via catharinakapel.nl. Het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen;
– Kom niet naar de Catharinakapel als je ziekteverschijnselen hebt;
– Je kunt niet zelf voor een rij-/stoelnummer kiezen; een medewerker wijst je bij je bezoek een stoel toe in de zaal;
– Kom je met 2 personen uit hetzelfde huishouden dan kan je naast elkaar zitten, bestel dan de kaarten in één bestelling. Kom je met meer dan 2 (volwassen) personen uit hetzelfde huishouden dan zit je niet naast elkaar;
– Kom je met 2 of meer personen uit verschillende huishoudens dan wijzen wij je erop dat je de kaarten apart van elkaar dient te bestellen, je zit dan niet naast elkaar maar met tenminste 1,5 meter afstand.

Gegevens

Datum:
19 december 2020
Tijd:
21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags: