Kunstcentrum Catharinakapel Harderwijk Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Keltische Keilers

8 februari 2020 van 10:30

De Keltische Folk Zanggroep met de ludieke naam “de Keltische Keilers”, is opgericht in september 2008 en bestaat momenteel uit 26 leden waarvan 8 muzikanten, waaronder 2 dames. Door de muzikanten wordt gebruik gemaakt van: accordeons, viool, fluit, gitaren, banjo, mondharmonica, tamboerijn en bodhran.

Al deze mensen hebben één doel en dat is: samen muziek maken voor publiek en hieraan zelf ook veel plezier aan beleven. Het is een vaste gewoonte, dat de refreinen van de songteksten bij een optreden worden uitgedeeld zodat het publiek actief kan meedoen, hetgeen sfeerverhogend werkt. Mede hierdoor beschikt de groep over een hoog entertainment gehalte. Er wordt iedere dinsdagavond trouw geoefend, zodat er telkens weer nieuwe songs ten gehore gebracht kunnen worden.

Hoewel de naam anders doet vermoeden, wordt hoofdzakelijk Ierse muziek ingestudeerd met soms een klein uitstapje naar Schotse of Amerikaanse songs. Door de manier van instuderen heeft deze zanggroep in de afgelopen jaren een geheel eigen sound ontwikkeld. In de korte tijd van het bestaan heeft de Folkgroep al heel wat optredens op zijn naam staan. Niet alleen in Nunspeet en wijde omgeving, maar ook in Duitsland.  “De Keltische Keilers” beschikt over een perfecte geluidsinstallatie met 2 ervaren technici.

Toegang is gratis en de deuren gaan open om 10:15 uur

 

Gegevens

Datum:
8 februari 2020
Tijd:
10:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags: