Kunstcentrum Catharinakapel Harderwijk Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Baldych – Courtois – Telderman

13 februari 2020 van 20:15


– Bestel Kaarten –

Supertrio Bałdych-Courtois-Telderman transformeert de eeuwenoude, klassieke formatie van viool, cello en piano tot een kolkende muzikale ervaring met een nieuw geluid.Dankzij de bijzondere klik tijdens de eerste ontmoeting in 2018 is het trio nu op weg naar het creëren van hun debuutalbum, dat zal uitkomen in 2020. De Poolse violist Adam Bałdych, cellist Vincent Courtois uit Parijs en Nederlandse pianist en initiatiefnemer van het trio Rogier Telderman staan individueel niet alleen bekend om hun onomstreden composities. Ook behoren zij qua improvisatie tot de absolute top van Europa.

De combinatie tussen precisie en innovatie maakt het werk van deze drie-eenheid tot een intrigerend en uniek repertoire. JazzNu schreef: “Als je deze drie zo inventieve musici zou moeten categoriseren kun je niet onder het woord ‘super’ uit. Een supertrio derhalve”. Of: “Muzikale poëzie van het hoogste niveau”, aldus Jazzenzo.

Het drietal grijpt vanaf het podium keer op keer de aandacht van het publiek door het minimale gebruik van technische ondersteuning.Op die manier ontstaat de directe, intieme verbinding met hun instrumenten, en het publiek; een hedendaags moment van menselijk contact. Combineer dit met de bijzondere locatie waar de Jazzdagen Harderwijk plaatsvinden, de intieme Catharinakapel, dan kijken wij nu al uit naar dit bijzondere concert!Voor meer info Jazzdagen Harderwijk zie ook website: www.jazzdagen.nl

Adam Bałdych  violin, compositions
Vincent Courtois  cello, compositions
Rogier Telderman  piano, compositions

Deur Open: 19:45   Aanvang: 20:15
Voorverkoop: € 15,00 (plus € 1,25 reserveringskosten)   Aan de deur: € 20.00

 


Gegevens

Datum:
13 februari 2020
Tijd:
20:15
Evenement Categorie:
Evenement Tags: