Kunstcentrum Catharinakapel Harderwijk Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Artvark & Drums United in Estrado – 21.30 uur

10 september 2021 van 21:30


– Bestel Kaarten –

Artvark & Drums United
4 saxen, 4 percussionisten, 4 continentenArtvark Saxophone Quartet duikt diep in de wondere wereld van de Groove. Partner In crime is het collectief Drums United onder leiding van Lucas van Merwijk. Drums United bestaat naast van Merwijk uit de Venezolaanse Marco Toro, de Turkse Alper Kekeç en de Senegalese Moussé Pathé. Terwijl de saxofoons van Artvark met hun meeslepende melodieën en soulful soundscapes als een 4-koppig monster over het podium banjeren, blaast Drums United hun ultieme Wereld Groove de zaal in. Artvark & Drums United nemen je mee in een tijdloze trip, langs meditatieve percussie, via dampende  sax solo’s om te eindigen in een opzwepende, gezamenlijke groove. Beide groepen staan nu voor het eerst samen op het podium.
Locatie Estrado
De locatie is voor dit evenement is Estrado. Jazz on the Corner is blij dat zij deze 8-koppige formatie hebben weten toe te voegen aan hun 5-jarig jubileumprogramma Jazzdagen Harderwijk. Kaartverkoop is gestart.
Deur open: 21.10 uur. Aanvang 21.30 uur
Prijs (verkoop alleen online): € 18,00 plus € 1,25 ticketkosten
Info Jazzdagen Harderwijk: www.jazzdagen.nl
Let op onderstaande voorwaarden:
-Koop je kaarten van tevoren online via catharinakapel.nl. Het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen;
-Kom niet naar de Catharinakapel als je ziekteverschijnselen hebt;
-Je kunt niet zelf voor een rij-/stoelnummer kiezen; een medewerker wijst je bij je bezoek
een stoel toe in de zaal;
-Kom je met 2 personen uit hetzelfde huishouden dan kan je naast elkaar zitten, bestel dan de kaarten in één bestelling. Kom je met meer dan 2 (volwassen) personen uit hetzelfde huishouden dan zit je niet naast elkaar;
-Kom je met 2 of meer personen uit verschillende huishoudens dan wijzen wij je erop dat je de kaarten apart van elkaar dient te bestellen, je zit dan niet naast elkaar maar met tenminste 1,5 meter afstand.


Gegevens

Datum:
10 september 2021
Tijd:
21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags: