Kunstcentrum Catharinakapel Harderwijk Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Amsterdam Klezmer Band (UITVERKOCHT)

3 oktober 2019 van 20:15 - 22:30

Zet een groot kruis in je agenda op donderdag 3 oktober want dan gaan de Jazzdagen Harderwijk weer beginnen en wordt het een groot feest met de Amsterdam Klezmer Band!Amsterdam Klezmer Band komt van de straat en van het conservatorium, houdt van traditie en vernieuwing, blaast festivaltenten omver en trekt tranen in theaters.

De band speelt klezmer en Balkan, ska en jazz, zigeuner en hiphop. Het is van alles, maar bovenal is het feest.
In vijftien jaar tijd groeide een stel Amsterdamse straatmuzikanten uit tot een internationaal, zevenkoppig klezmermonster. Wie op basis van de naam een traditioneel avondje verwacht, zal even schrikken. De AKB heeft een onorthodox eigen geluid gesmeed, waarin een joodse traditional kan worden opgeluisterd met rap of een scheurende sax.Ze spelen op festivals en podia door heel Europa, met uitstapjes tot in Brazilië, Mexico en Zuid-Korea. Of het nou het Hong Kong Jazz Festival of het concertgebouw is, Sziget of een kroeg in Slovenië, Lowlands of een Turkse boulevard; er zal gedanst worden.

Verwacht deze avond dus geen traditioneel luisterconcert in de Catharinakapel. Stoelen zullen beperkt aanwezig zijn voor degenen die niet lang kunnen staan maar verder wordt het een “losse avond” waar gedanst mag worden. Een feestje dus in de kapel.Klik hier voor een voorproefje van deze band

Deur Open: 19:45 Aanvang: 20:15
Voorverkoop: € 15,00 excl. €1,00 ticketkosten Aan de deur: € 18,00

Gegevens

Datum:
3 oktober 2019
Tijd:
20:15 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Kunstcentrum Catharinakapel
Klooster 1
Harderwijk, 3841 EN Nederland
Telefoon:
0341 419500

Organisator

Kunstcentrum Catharinakapel
Telefoon:
0341-419500
E-mail:
info@catharinakapel.nl