Kunstcentrum Catharinakapel Harderwijk Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Alain Clark, Cor Bakker & band: Soul and Jazz – 19.30 uur UITVERKOCHT

28 oktober 2021 van 19:30

Alain Clark, Cor Bakker & band: Soul and Jazz

Zanger Alain Clark, pianist Cor Bakker en diens band in een concert vol soul. Hits van Clark in een jazzy jasje, maar ook liedjes van Frank Sinatra, Sammy Davis jr. en anderen.

Zanger Alain Clark en pianist Cor Bakker gaan al een flinke tijd terug. ‘Als muziek liefhebbende tiener heb ik altijd enorm tegen Cor opgekeken’, aldus Clark. Sinds ze voor een War Child-project samenwerkten, hebben de twee elkaar niet meer uit het oog verloren. ‘De bewondering is alleen maar gegroeid.’ In 2020 verscheen Clarks nieuwe album Sunday Afternoon. Alle bijbehorende concerten waren op zondagmiddagen, maar met Cor Bakker schittert hij op zaterdagavond 13 februari 2021 in de intieme Catharinakapel. Hits als Blow Me Away en This Ain’t Gonna Work krijgen een nieuw jazzy jasje. Bijgestaan door gitarist Maarten van der Grinten en bassist (tba) spelen ze echter ook hun favoriete nummers van Frank Sinatra, Sammy Davis jr. en anderen. Een concert vol soul om niet te missen.

Jazz on the Corner is erg blij dat deze muzikanten voor hun eerste lustrum: 5 jaar Jazzdagen Harderwijk willen meewerken met dit speciale concert. U zult niet vaak de gelegenheid krijgen om een concert van deze artiesten in zo’n prachtige en intieme ambiance als in de Catharinakapel mee te maken. Uiteraard wel op veilige afstand.

Max. aantal bezoekers per concert: 30. Programma ongeveer 60 minuten, geen pauze. Laat u deze kans niet voorbijgaan!

Deur open: 19.10 uur Aanvang 19.30 uur
Prijs (verkoop alleen online): € 25,00 plus € 1,25 ticketkosten UITVERKOCHT

Info Jazzdagen Harderwijk: www.jazzdagen.nl

Let op onderstaande voorwaarden:
– Koop je kaarten van tevoren online via catharinakapel.nl. Het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen;
– Kom niet naar de Catharinakapel als je ziekteverschijnselen hebt;
– Je kunt niet zelf voor een rij-/stoelnummer kiezen; een medewerker wijst je bij je bezoek een stoel toe in de zaal;
– Kom je met 2 personen uit hetzelfde huishouden dan kan je naast elkaar zitten, bestel dan de kaarten in één bestelling. Kom je met meer dan 2 (volwassen) personen uit hetzelfde huishouden dan zit je niet naast elkaar;
– Kom je met 2 of meer personen uit verschillende huishoudens dan wijzen wij je erop dat je de kaarten apart van elkaar dient te bestellen, je zit dan niet naast elkaar maar met tenminste 1,5 meter afstand.


Gegevens

Datum:
28 oktober 2021
Tijd:
19:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags: