Kunstcentrum Catharinakapel Harderwijk Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Aadje Piraatje viert feest – 15.30 uur (livestream & 4+)

24 maart 2021 van 15:30

Aadje Piraatje viert feest-afbeelding v Sieb Posthuma


– Bestel Kaarten –

Op woensdag 24 maart vindt het jaarlijkse festival MalleMolen plaats. Georganiseerd door Jeugdtheater Harderwijk in samenwerking met Cultuurkust en Popschool. Dit jaar in een ander jasje, namelijk online. Via livestream kunnen kinderen van 2 tot 10 jaar genieten van live gespeelde voorstellingen. Ook kunnen er workshops gevolgd worden.

Een interactief avontuur voor het hele gezin, gewoon bij je thuis!
Het publiek en Ton gaan op reis met Aadje, zijn vader en alle andere piratenvrienden aan boord. Ze leren deze piraten kennen en daar horen zeebeenoefeningen bij! Ook komen we op de nepzee een storm tegen en doen we iets spannends… met een touw. Rondvaren op een piratenschip kan best spannend zijn, maar gelukkig maken Aadjes piratenvrienden overal een feestje van!

In de ochtend kunnen de kinderen meedoen met een dansworkshop, verzorgd door Cultuurkust. ’s Middags is er een coole muziekworkshop, door de Popschool. De workshops kunnen in de ochtend of de middag op een zelf gekozen tijdstip gevolgd worden.

De prijs per voorstelling inclusief één workshop is € 3,50.
Info Jeugdtheater Harderwijk: www.jeugdtheaterharderwijk.nl/

Let op onderstaande voorwaarden:

  • Koop je kaarten van te voren online via catharinakapel.nl. Het is momenteel niet mogelijk om je kaarten aan de deur te kopen.


Gegevens

Datum:
24 maart 2021
Tijd:
15:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.jeugdtheaterharderwijk.nl/nieuws/